+421 948 030 923 | info@minalox.sk

Výhody 24V stmievateľných svietidiel namiesto 230V

Žiarovky

Stmievateľné žiarovky Minalox ponúkame ako jeden z mála výrobcov s napätím 24 voltov. Veľkou výhodou tohto napätia je bezpečnosť používania, žiarovky neiskria a nehrozí ani nebezpečie úrazu elektrickým prúdom. Zároveň sú nízkoenergetické, čiže šetria spotrebu energie a vyznačujú sa dlhodobou životnosťou – až 13 rokov pri bežnom používaní v domácnosti. Dodávame ich s rôznymi typmi pätíc (E27, E14, GU10, G9) a ponuku neustále rozširujeme.

Intenzitu žiarenia môžete podľa ľubovôle meniť – pridávať alebo uberať, pretože súčasťou inštalačného riešenia Minalox je technicky nenáročná elektronika stmievania. Stmievač môžete použiť aj na viac svetelných bodov súčasne, nakoľko sa inštaluje na svetelný okruh. Obrovským benefitom takéhoto riešenia je cena, ktorá sa pohybuje od 9 € na jeden okruh (u iných dostupných riešení začína cena na dvojnásobku a nie je kompatibilná s napätím 24V).

Stále rastúca ponuka žiaroviek pokrýva rôznorodé požiadavky na dizajn, tvar, intenzitu a farbu svetla a uspokojí tak aj najnáročnejších klientov.

 

Svietidlá

Naše svietidlá sú nízkonapäťové (24V), čo znamená, že sú bezpečné  na používanie, nehrozia ani riziká spojené so zasiahnutím elektrickým prúdom. Sú šetrné na spotrebu energie a vyznačujú sa dlhodobou životnosťou – až  13 rokov pri bežnom používaní v domácnosti.

Výnimočným výrobkom spomedzi svietidiel Minalox je DUALWHITE s teplým bielym svetlom s minimom modrej zložky (chromatickosť 1800K) a DUALWHITE s denným bielym svetlom (chromatickosť 4500K). Ponúkame ho vo verzii zápustnej (vhodné pre podhľady) alebo ako bodové osvetlenie pre interiéry a exteriéry.

Svetlo vyprodukované našimi svietidlami spĺňa všetky atribúty vysokej kvality vyhľadávanej odborníkmi. Svietidlá ponúkame vo verzii Single color v jednom farebnom odtieni, alebo s nastaviteľným spektrom svietenia vo verziách DUALWHITE a RGBW, čiže v odtieňoch bielej alebo vo farebnom spektre.

Svietidlá Minalox sú určené pre široké spektrum zákazníkov, či už hľadáte to pravé osvetlenie pre váš dom a záhradu, alebo podnikanie a služby. Dodávame ich v dizajnoch a veľkostiach podľa vášho želania.

 

LED pásy a LED panely

V našej ponuke nájdete LED pásy s rôznymi výkonmi, zostavami a šírkami, vďaka čomu sú univerzálne pre použitie v rozličných typoch interiérov.

Spomedzi LED pásov je vyhľadávaným výrobkom MINALOX LS 2835 120CUT, ktorého zostava umožňuje veľkú variabilitu s dôrazom na každý drobný detail, čo zákazníci oceňujú napríklad pri inštaláciách do nábytku.  MINALOX LS 2835 120CUT, ako aj názov výrobku naznačuje, je možné skracovať po každom čipe a prispôsobiť ho tak dĺžkou a tvarom aj náročnejším zákutiam interiéru. Opäť si, môžete zvoliť typ produktu s ohľadom na požadovanú výslednú farbu svetla - odtieň bielej, ktorým doladíte atmosféru priestoru do dokonalosti.

 

LED panely vyrábame tiež nízkonapäťové (24 voltov), čo je rarita v tejto produktovej kategórii. Najväčšou výhodou  nízkeho napätia je bezpečnosť pri používaní, nehrozí nebezpečie úrazu elektrickým prúdom. Zároveň sú nízkoenergetické, čiže šetria spotrebu energie a vyznačujú sa dlhodobou svietivosťou, až 25 000 hodín.  LED panely disponujú nastaviteľným spektrom svietenia vo verziách DUALWHITE a RGBW, čiže v odtieňoch bielej alebo vo farebnom spektre.  Vyrábame ich s tenkým hliníkovým rámom vhodným aj pre minimalistické interiéry a je možné ich použiť ako hlavné, alebo vedľajšie osvetlenie.

Ďalšou veľkou výhodou našich riešení je zladenie farebnej teploty svetla. Ak siahnete po kombinácii LED výrobkov, budete mať istotu, že osvetlenie bude v dokonalej súhre. Môžete si navoliť nielen farebný odtieň, ale dokonca aj samotný výkon LED pásov, presne tak, ako potrebujete.

 

ZHRNUTIE

Výhody nášho riešenia postaveného na 24V osvetlení a našich výrobkoch:

  • Máme svietidlá a LED pásy s dvomi zložkami bielej farby (DUAL WHITE) a teda si môžete namiešať a meniť odtieň bielej farby od plameňa sviečky až po denné svetlo na rovníku.
  • Máme LED pásy a svietidlá aj RGBW, kde okrem farebnej zložky máte aj bielu. Takže si môžeťe namiešať ambientné farebné osvetlenie alebo ho kombinovať s bielym.
  • Naše produkty sú kompatibilné s inými Smart Home systémami podporujúcimi 24V – PWM stmievanie.
  • Máte možnosť použitia akéhokoľvek lustru či dizajnového svietidla, ktoré má štandardné pätice napriklad E27, E14, GU10, G9. Do neho nainštalujete naše 24V žiarovky čím sa z neho stane 24V svietidlo.
  • Cenová výhoda pri stmievaní.

Príklad:  Pri modelovom projekte bytu sme použili 52 kanálov, čiže možno použiť 52 Single color svietidiel, alebo 26 Dual White. Cez hybridné konkurenčné riešenie stojí stmievané osvetlenie  354€ na 2 kanály t.j  177€ na kanál. Potom 177€ * 52 = 9204 €

Pri použití našej technológie so systémom Domotron a stmievanie 52 kanálov je 385€ / 6 kanálov = 64€ na kanál. Potom  64€ * 52 = 3336 €. 

Podobné príspevky

Červené svetlo má mnoho zdravotných benefitov, ako a kedy ho využiť vo svoj prospech?
Červené svetlo má mnoho zdravotných benefitov, ako a kedy ho využiť vo svoj prospech?
O svetelnom spektre sme vás už informovali a povedali sme si aké druhy svetla pôsobia na ľudský organizmus. Najviac p...
Čítať viac
Čo je to PWM a ako súvisí s osvetlením?
Čo je to PWM a ako súvisí s osvetlením?
Technológia, ktorá vám prinesie viaceré výhody - čo je to PWM a ako súvisí s osvetlením? Môžete vďaka nej dosiahnuť n...
Čítať viac
Jaskynný efekt
Jaskynný efekt
Je pre nás neprirodzený a nepríjemný, no predsa sa s ním stretávame – čo to je a ako sa mu vyvarovať?  Je pre nás ne...
Čítať viac
Ovplyvňujú naše zdravie aj planétu, viete čo je to svetelný smog a svetelná hygiena?
Ovplyvňujú naše zdravie aj planétu, viete čo je to svetelný smog a svetelná hygiena?
Ovplyvňujú naše zdravie aj planétu, viete čo je to svetelný smog a svetelná hygiena? Majú výrazný vplyv na naše zdrav...
Čítať viac

Zanechať komentár
Naspäť hore